Mattplattor - Textilplattor 50x50 cm och heltäckningsmatta online logotyp

Mattguide

Välj rätt matta efter dina behov.

Alla våra mattor håller hög kvalitet. Så pass hög att de är lämplig även för offentlig miljö. För att underlätta för dig som kund har vi delat in våra mattor i 3 olika kvalitetskategorier. 3+, 4 och 5. Allt för att du ska kunna välja en matta som passar dina behov.

Klass 3

Klass 3 är en mycket prisvärd kvalitet. Fungerar mycket bra i t.ex sovrum, barnrum, vardagsrum, inglasade uteplatser, gillestugor, husvagnar, husbilar, sommarstugor, mäss-montrar, vandrarhemsrum, konferensrum och liknande.

Klass 4

Riktigt hög kvalitet. När flera av våra kollegor presenterar en sådan mattplatta, är det med många superlativer. Vi nöjer oss med att berätta att denna märkning borgar för att Ni får ett golv som pallar trycket i många, många år.

Antistatisk och flamskyddad. Fungerar till allt som klass 4 och lämpar sig dessutom till: kontor, kontorslandskap, utrymningsvägar, korridorer, matsal, restauranger, offentlig miljö.

Klass 5

Av absolut högsta kvalitet! Klarar givetvis allt som klass 3 och 4 klarar. När ett riktigt högtrafikerat golv  efterfrågas, till exempel en butik, så är det dessa som gäller.

Maximal slitstyrka, (man slutar mäta efter att man nått denna klassificering, 33) färgsäker, antistatisk, flamskyddad.En superprodukt – vi känner till högtrafikerade lokaler där denna kvalitet legat i över 25 år!

Vilken heltäckningsmatta ska jag välja?

Om våra mattor

 

Tillverkning och kvalité

Alla våra plattor är tillverkade i Holland och Belgien. Inom varje varugrupp har vi valt ut de som passar för den svenska marknaden. Både gällande funktion och utseende.Vi har samlat de bästa plattorna för såväl hemmiljö som offentlig miljö.

Garanti

Vi har garanti på våra mattor i 3 år. Det gäller för nedslitning av luggen samt fabrikationsfel

Läggning

Mattplattor är lätta att lägga. Mattkniv och dubbelhäftande tape är vanligtvis det enda som behövs. Läs mer om hur du lägger din matta. Klicka här

Skötsel

Dammsugning och fläckborttagning är lätta att utföra. Skulle olyckan vara framme går det alltid att byta en platta. Se till att alltid ha några plattor i reserv.

Samarbetspartners

Magic Carpets. http://www.magic-carpets.nl