Mattplattor - Textilplattor 50x50 cm och heltäckningsmatta online logotyp

Heltäckningsmatta och textilplattor offentlig miljö och företag

En heltäckningsmatta på kontoret eller i butiken är ett bra val både för plånboken och känslan i rummet. De mattor vi rekommenderar för offentliga lokaler och företag ser ni nedan. Våra textilplattor är indelade i 3 klasser 3+, 4 och 5. För kontor och offentliga rekommenderar vi klass 4 och 5. För kontor, företag och fastigheter har vi både webbsortiment och ett beställningssortiment.

Beställningssortiment

Heltäckningsmatta Shaw

Epic

Epic är är en av våra bästa mattor med hög slitstyrka. Moderna plattor med  elegant geometrisk design som består av block med subtila nyanser.
Denna serie är tillverkad i högkvalitativ 100% Solution Dyed Nylon (SDN), färgfast och har den högsta användarklassen 33! Lämplig för användning på kontorsstolar.

Kontakta oss för pris och offert.

Epost: info@mattplattor.se
Telefon: 090-8200221
 
Heltäckningsmatta för kontor och offentliga byggnmader

Mattor för offentlig miljö

Vi har jobbat 40 år inom inredningsbranschen och vi har levererat 1000-tals kvadratmeter till stora och små projekt.
Förutom utbudet vi har här på hemsidan har vi en del andra alternativ som vi gärna visar för er.

Kontakta oss för mer information.

Epost: info@mattplattor.se
Telefon: 090-8200221
 

Klarna faktura för företag

För att du som kund ska känna dig trygg när du köper en heltäckningsmatta från oss så samarbetar vi med Klarna. Via Klarna kan vi erbjuda dig som företagare köp via faktura med 30 dagar betalningsvillkor. Vid betalning i kassan väljer ni alternativet Organisation / Företag. Se bild.

 

Webbsortiment

Bradford

Bradford ger ett varmt och elegant ribbad intryck. En slitstark textilplatta med ett riktigt bra pris och hög kvalitet. Mycket snygg att lägga schackrutig. Lämplig både i offentlig miljö.

Heltäckningsmatta kontor. Ljusblå

Cobra

En textilplatta som passar både offentlig miljö och hemmiljö. Denna mattplatta ger olika typer av intryck och mönster beroende på åt vilket håll plattornas läggs. En fantastiskt slitstark produkt.

Grå heltäckningsmatta kontor

London

En textilplatta som passar både offentlig miljö och hemmiljö. Denna mattplatta ger olika typer av intryck och mönster beroende på åt vilket håll plattornas läggs. Finns även i randig design. En fantastiskt slitstark mattplatta som är lite mjukare än t ex Cobra men ändå lika slitstark.