Mattplattor logotyp

Våra textila mattplattor passar utmärkt att lägga som mässgolv i en monter. Plattorna är 50×50 cm och du fraktar plattorna enkelt i en kartong.
Mattorna kan läggas direkt på betonggolvet. Du fäster plattorna med dubbelhäftande tejp. Har montern väggar på sidorna behöver du bara lägga en tejp på den yttersta raden.

Tålig textil heltäckningsmatta för mässgolv

De flesta av våra mattor är anpassade för offentlig miljö. Detta betyder att det är mycket slitstarka och lätta att rengöra. Våra mattplattor kommer att vara med dig under många år framöver. Jämför man med en billigare nålfiltmatta så både håller de sämre och är mycket svårare att hålla ena och fräscha. En annan fördel med att använda plattor är att om olyckan skulle vara framme och det inte går att rengöra mattan, då byter man helt enkelt ut den plattan.

Montergolv i olika färger

För att skapa lite liv i montern eller om du vill anpassa montergolvet efter ert företags logotyp eller färger går det alldeles utmärkt att kombinera olika färger av samma matta. Vissa mattor i vår kollektion har även olika mönster, så bland dessa kan man välja både olika färger och olika mönster.

Vi har fri frakt och det är möjligt att beställa provbitar.

Heltäckningsmatta som mässgolv / montergolv